2017. szeptember 11., hétfő

A gyógyszer veszélyes hulladék. Az oltóanyag nem az?

by Anyaoroszlán
A gyógyszer veszélyes hulladék
- de csak ha nem szedjük be
A szemléltető fotót a sarki patikában készítettem. Ebbe a gyógyszer veszélyes hulladék gyűjtőbe várják vissza a patikában vásárolt, lejárt / feleslegessé vált szereket, szakszerű tárolásra, megsemmisítésre. Nem szabad őket a kommunális hulladékba dobni, mert a Természetbe, az élővizek körforgásába kikerülve veszélyesek az élővilágra.
De csak akkor veszélyesek, ha nem szedjük be őket. Azután válnak veszélyes hulladékká, miután lejárt a szavatosságuk, vagy miután feleslegessé váltak.
Ugyanis ilyenkor a valószínűleg beléjük épített kapcsoló átminősíti őket. Hivatalos materialista tudományosan is.

A gyógyszerek veszélyes hulladékok. Vagy mégsem?

Ha a lejárati idejük előtt az emberi szervezetbe kerülnek, ott nem veszélyesek, ott gyógyító hatású anyagként működnek. (Vagy esetleg a gyógyszerek veszélyes hulladék jellegét az emberi szervezet közömbösíti a gyógyhatás befogadása alatt? Ki tudja?)
Az emberi szervezetből nem kerül ki belőlük egy molekulányi sem anyagcsere végtermékkel, vizelettel, ürülékkel, kilégzéssel, verejtékkel, ... Vagy ha mégis kikerülnek, nem veszélyesek. Teljesen mindegy, hogy milyen jellegű kémiai szerről van szó: fájdalomcsillapítóról, fogamzásgátló szerről, antibiotikumról, antipszichotikumról... Ilyen módon az élővilágból pedig ugye nem is kerülhetnek vissza (egészséges) emberek szervezetébe ezek a vegyi anyagok újra és újra, és ott nem terelhetik félre az önhelyreállító folyamatokat sem.

Az oltóanyagok sem veszélyes hulladékok. Vagy mégis?


A csodálatos oltások hivatalosan nem gyógyszerek, hanem egyéb gyógyszeripari termékek (?). Ezért nem minősülnek veszélyes hulladéknak. (Vagy ők is csak akkor, ha lejárt a szavatosságuk, vagy feleslegessé váltak?) Vagy ha mégis, felmentik őket az ilyen kellemetlen minősítés alól, cserébe a nyájimmunitás( legendájá)ért. A köztudatban így ismerik őket, idézek néhány őrült oltás paradoxont:

  • Az oltóanyagok összetevői: idegmérgek, emberi magzati szövet, állati szövet, segédanyagok, allergének, antigének és szennyező anyagok. Épületeket evakuálnak és veszélyesanyag-kezelő csoportokat hívnak, amikor az oltóanyag tartalma kiömlik a padlóra. Ez az, amiért ugyanezek az összetevők biztonságosak, amikor újra és újra befecskendezik őket várandós nőkbe, csecsemőkbe, kisgyerekekbe, tinédzserekbe, idősekbe és gyakorlatilag mindenki másba.
  • A mérgező összetevők az oltóanyagokban a beteg embereket egészségessé, az egészségeseket még egészségesebbé teszik.
  • A toxinok befecskendezése nem különbözik a toxinok lenyelésétől.
  • A vakcinák jobbak, mint a vitaminok, minél többet kapsz, annál egészségesebb vagy.
  • Stb.
És ezeket a csodálatos (nem) veszélyes hulladékokat (?) kötelező jelleggel gyerekekbe fecskendezik bele. Nincs apelláta, nincs kifogás, nincs nyafogás. Derék katona viselkedés van. A nyájimmunitás (legendájának) érdekében tűrni kell. Nincs olyan, hogy oltóanyag érzékenység, vagy allergia. Az oltóanyag nem földimogyoró, nem tojás, nem méhméreg, amiknek a kikerülését az orvostudomány melegen ajánlja a rájuk érzékenyeknek... A kötelező oltásokat nem lehet kikerülni, még csak választani sem több fajta oltóanyag közül. Mert egyedül és csakis az oltásos megoldás, ami mindenkinek ugyanazzal az oltóanyaggal létezik biztonságosan a félelmetes járványok kivédésére. (Vagy mégsem?)

 Ki érti ezt?
 
Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése