2017. október 31., kedd

HPV oltás szövődményei Dániában, Írországban, Új-Zélandon, ... (Betegen és becsapva)


HPV oltás szövődményei Dániában

Dokumentumfilm videó magyar felirattal.
(Egy kanadai statisztika alapján kb. 10% a beadás után 30-40 napon belül megfordult a sürgősségin. Ezek csak a rövidebb távú mellékhatások. Oltás után évekkel is derülhet ki mellékhatás, hogy hosszabb távon károsodást okoz-e? És itt még nincsenek hosszú távú tapasztalatok.)


HPV oltás szövődményei Írországban:


HPV oltás (szövődményei): csoda, vagy fenyegetés?


Áldozati szűzek 1. rész: nem a nagyobb jóért (Sacrificial Virgins: Part I - Not for the greater good)



Csak ugye, mint tudjuk, a külföldi, a független nyugati oltásbiztonság tudomány megáll a magyar határnál, mert a magyar oltásrajongók valószínűleg nem tudnak angolul (és nem is akarnak tudni). Így lehetséges az is, hogy Magyarországon még mindig vannak kötelező vakcinák. Mert ugye minden ember szervezete egyforma, és így soha, senkinek nem lehet baja semelyikből kifolyólag.




Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése