2017. október 27., péntek

Orvosi oltási tájékoztató-képzés szponzora: oltóanyaggyár? (orvosi reklámok)

Az egészség nem üzlet!


És az oltások?

Ha egy bárányhimlőről szóló tájékoztató füzetkét egy oltóanyaggyár szponzorálásával, "közreműködésével" állítanak össze, abban vajon mennyire lesznek a beoltandók érdekét szolgáló független szakmai, és mennyire az oltóanyag eladását, marketingjét támogató információk? Mennyire nem lesz belőle üzlet (illetve az emberek számára egész pontosan megfélemlítés? A bárányhimlőtől való félelmet és az oltások iránti rajongást már az óvodában is tanítják!) A fotók rájuk kattintva nagyobb ablakban nyílnak.
 Bárányhimlő oltási tájékoztató szponzora: GSK (oltóanyaggyár)
Forrás: óvodai tájékoztató anyag

Ha egy orvoskonferenciát egy oltóanyaggyár szponzorál, "támogat", ott vajon mennyire lesznek a beoltandók érdekét szolgáló független szakmai, és mennyire az oltóanyag eladását, marketingjét támogató információk? Mennyire nem lesz belőle üzlet (illetve az emberek számára egész pontosan megfélemlítés)?
Gyermekorvosi oltási tájékoztató továbbképzés
(http://www.hgye.hu/tovabbkepzesek/)
Gyermekorvosi oltási tájékoztató továbbképzés szponzora: GSK!
(http://www.hgye.hu/tovabbkepzesek/)


Forrás (elmentett PDF): https://drive.google.com/open?id=1t2_xqVlv1scrbEb5Vb9blwn-gFr78vAF

Van olyan független oltási tájékoztató hely, ahol nem oltóanyaggyár a szponzor?




(Természetesen mindez pusztán hallucináció. Mivel tudjuk, hogy az oltóanyag gyárak egy fillért sem kapnak senkitől a vakcinákért cserébe. Sem az államtól, sem a beoltottaktól. Nem érdekük hogy minél több vakcinát eladjanak, hogy ehhez mindenféle jóságos háttér-szponzorálási tevékenységet is folytassanak. Mint ahogy az is csak élénk fantáziás kitaláció, hogy 2-3 év alatt a 3x-osára emelik egyes oltóanyagok árát.)

De az egészség továbbra sem üzlet!


Az egészség puszta szívjóság mindenki számára, az oltóanyag gyárak számára is! Mert ők nem pénzből élnek!


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése