2018. január 3., szerda

Így csináljunk magunknak súlyos influenzát - avagy az influenza hogyan terjed?

By Anyaoroszlán

Néhány megfontolandó tanács, kedves noszogatás, ha már unjuk az egészséget, esetleg a földi létet is, és szeretnénk sz.rul, de büszkén lenni... (A cikk írója is csinált már magának hasonlóképpen influenzát, bár nem szándékosan - tehát lehetséges a küldetés, sőt, ennél jóval több lehetőség van rá.) Minden egyes pont gondos betartása exponenciálisan növeli a szövődmények, visszaesés, patikai szer mellékhatások esélyét. Még akkor is, ha ezen pontok ellenkező értelmezésben az influenza elleni oltás megjelenésével érvényüket vesztették...

Az influenza hogyan terjed? Leghatékonyabban a leszedált embereken.

Önmagunk leszedálásának feltételei:
Az influenza hogyan terjed?
Legyengüléssel... (freeimages /
migraine-1437913)

  • Sokszor és sokáig ne aludjunk éjjel (jól). És ne is keressünk olyan természetes és egészségbarát eszközöket, amik használatával a testünk saját magának tud saját alváshormont termelni megfelelő mennyiségben és minőségben. Ha influenza szezonban néhány napig csak 4-6 órát (ez kinél mennyi) és/vagy 8 órát, de rosszul alszunk, kikapcsoljuk az alvás alatt működő természetes és beépített automata önhelyreállító folyamatainkat. Milyen más belépő is kellene egy jó kis veszélyes influenzához?
  • Ne szívjunk tiszta (tisztított) levegőt, ne együnk, ne igyunk számunkra aktuálisan megfelelő étkeket, itókákat. Ne adjuk meg a testi sejtjeinknek azokat a tápanyagokat, amikre az ellenálló képességükhöz szükségük lenne - helyettük adjunk nekik jó sok szemetet. Például bőven elég napi 60 mg C vitamin, attól skorbutosak talán nem leszünk, de az influenza ellen még legyintésnek is kevés. Továbbá a karácsonyi cukros - kipukkasztós, dorbézolós eszemiszom tökéletes táptalaja a testi legyengülésnek.
  • (utólagos kiegészítés) Ne mozogjunk egy centit se. Oxigénre, friss levegőn történő tempós gyaloglásra szüksége van a sejtjeinknek, ezért az influenza megalkotásához bőven megteszi, ha a TV/számítógép/... előtt terpeszkedünk egész nap.
  • Ne figyeljünk oda a higiéniára. Ha tömegközlekedtünk, haza vagy a munkába beérve ne a kézmosás legyen az első, bőven megteszi piszkos kézzel is összefogdosni mindent. Étkezés előtt és után; toalett előtt és után, stb. sem szükséges kézmosás. Egészen nyugodtan lehet a legintimebb testrészeinkhez nyúlkálni szennyezett kézzel is. Elvégre Semmelweis Ignác nem ilyen témában lett híres.
  • Stresszeljünk mindenen, amin csak lehet; a legjobban, ahogy csak tudunk. Jaj munka, jaj főnök, jaj párkapcsolat, jaj gyerekek, jaj anyós, jaj asztal, jaj kabát, stb. A karácsonyi őrült hajtás is tökéletes pszichés táptalaja a betegségeknek! És még influenza hipochondernek is célszerű lenni, így még jobban meg fogjuk tapasztalni, hogy az influenza hogyan terjed. Pánikoljunk, hogy juj, el fogjuk kapni az influenzát, kitör a Gellérthegy és világvége lesz, ebbe bele is lehet halni! Mint ahogy mindenki belehal, aki elkapja. Főleg, ha teszünk érte jó sokat. (Nem szükséges olyan emberektől praktikákat tanulni, akik bele sem estek, vagy esetleg beleestek, de épségben túlélték, mert ilyen emberek nincsenek. A Földi emberiség éppen a kihalás szélén áll az influenza miatt.)
    Az influenza vírustól nagyon kell
    pánikolni, a világ legfélelmetesebb
    élőlénye, senki sem éli túl
    (freeimages / scanner-fear-2-1251136)
  • Ha már jelentkeznek rajtunk a tünetek: még véletlenül se maradjunk néhány napot otthon kikapcsolódva, ágynyugalomban, passzivitásban, vitaminok és egészségbarát elsősegély eszközök társaságában. Ilyenkor is dolgozni kell, betegen bevinni a kórságot a munkatársaknak! Hátha ott is megfúj még egy kicsit a szél minket! Utána pedig rohanjunk az orvoshoz, hátha a váróteremben begyűjtünk valami további kórságot! És mindent szedjünk be feltétel nélkül, tenyésztős vizsgálat nélkül, amit az orvos ír, vagy amit a reklámokban látunk, az antibiotikumot is. Teljesen mindegy, hogy vírus van-e bennünk elburjánozva a dorbézoló-túlhajtó életmódunk miatt, vagy baktérium, a baktériumainkat muszáj mind megölni. Hátha ez lesz a záloga az influenza utáni hosszú gyengeségnek, a tünetek visszatérésének és/vagy szövődményeknek. Mivel ugye az önhelyreállító folyamataink már a padló alatt vannak.
  • És így tovább. Vajon milyen más hétköznapi módjai vannak még az influenza teremtésének?
  • És, hogy egy kis iatrogén (= orvosi eredetű) esélyt is adjunk az influenzának: az influenza oltást is feltétlenül adassuk be! Mint már tudjuk, influenza oltás után is lehetnek súlyos influenza jellegű tünetek... főleg, ha előtte már tettünk érte, hogy le legyünk gyengülve. Természetesen tudjuk, hogy az "nem az oltástól van, véletlen egybeesés", hiszen ezer más (influenza)vírus kering körülöttünk láthatatlanul ránk lesve (vagy esetleg a normál flóránkban, bennünk?) mint amik az oltásban vannak, ezek is okozhatják, és nincs ellenük oltás, de... Az oltásokban levő adjuvánsok Magyarországon máshogy viselkednek, mint külföldön: itt teljességgel "ártalmatlan" anyagok. Tehát ez a szuri nem olyan, mint a C vitamin: abszolút nélkülözhetetlen az egészségünkhöz, az életünkhöz, talán 3% ha múlik rajta, de biztos ami biztos.

Vajon milyen más kórságokat lehet még a fentiekhez hasonlóképpen csinálni, teremteni maguknak?



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése