2017. szeptember 13., szerda

Mit lehet elkapni egy oltatlan gyermektől, és mit nem? (orvosi könyvből)

Egy kis komolytalan józan paraszti (őrült harvardi immunológusi) ész és logika az egyes, konkrét oltásokkal és más-más "fertőzési" tulajdonságokkal bíró "kórokozókkal" kapcsolatban. Avagy mikroorganizmusa válogatja. Mert még ők is teljesen máshogy egyformák, nemcsak mi, emberek.
Vigyázat! Oltatlan gyermek! Általános
életveszély! (freeimages /
people-emotion-despair-polution-virus-1482891)

Mikor és kit védenek az egyes csodálatos oltások? Közösséget, vagy egyént? És vajon miért olyan hatalmas, rémséges és halálos, általános mumusok az eretnek oltatlan gyerekek a feddhetetlen oltottak számára (akik mellesleg "hatékonyan" "védő" oltással, veszélyes hulladékkal be vannak oltva mindazon betegségek ellen, amiktől annyira félnek)? Miért vannak a 'teljesen egyforma' tulajdonságú mikroorganizmusok olyan csodálatos logikával összepárosítva egymással a csodálatos oltóanyagokban? Miért lenne őrült és komolytalan dolog egymástól különválasztani a gyorsan és lassan terjedőket, a súlyosakat és a kevésbé súlyosakat? Miért lenne logikátlan és eszement nézet csak az azok elleni oltások meglétét megkövetelni a közösségekben, amelyek konkrétan a KÖZÖSSÉGRE veszélyesek, amelyeknél a nyájimmunitás egyáltalán értelmezhető fogalom?
A szocialista egészség-betegségügyi rendszer igazi megszokás-evidence based, logikus maradványa.

Tetyana Obukhanych, PhD ismertetője angolul:
Link: http://vaxxter.com/harvard-immunologist-demolishes-mandatory-vaccination-logic/
PDF: https://drive.google.com/open?id=1pvQn9usZ8v0o36wYLgi9gHtKp_ZameKl
Magyar fordítás:
Link: https://www.tenyek-tevhitek.hu/egy_immunologus_az_oltatlan_gyerekek_diszkriminaciojanak_ertelmetlensegerol.htm
PDF: http://www.valaszthato-oltas.hu/images/Harvard_Immunologist_Demolishes_Mandatory_Vaccination_Logic_HU.pdf


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

2 megjegyzés:

  1. Felháborodott szülőktől gyakran hallani, hogy az oltatlan gyermek mennyire "veszélyes" az oltatlan csecsemőkre vagy más oknál fogva (immunhiány, betegség) nem "immunizált" gyermekekre. Ezek a szülők vajon beolták-e magukat 10 évente Di-Per-Te oltással vagy egy ismétlő MMR oltással?Tudják-e, hogy bizony ők is fertőzhetnek, ha elfogadják az oltás hatásmehanizmusának elméletét (az oltás véd, az oltást ismételni szükséges)? Azzal tisztában vannak-e, hogy évente mennyi túrista fordul meg hazánkban, ismeretlen oltási státusszal? És mi, mint oltatlan felnőttek nyugodt szívvel megyünk túristáskodni a világ olyan pontjára, ahol nincs kötelezőség? Kedvesen elcsevegve a helyikekkel, akik akár oltatlanok vagy oltáskritikusok? AKkkor nem félünk. Akkor nem törünk pálcát a fejük felett. Az ott nem számít, csak hazánkban...

    VálaszTörlés
  2. https://www.tenyek-tevhitek.hu/hogyan-fertozik-meg-tarsaikat-az-oltott-gyermekek-a-rotavirus-elleni-oltasrol.htm
    Egy másik tanulmány melyben szamárköhögés esetében az oltottak megfertőződhetnek a betegséggel, miközben tünetmentesek maradnak, de fertőznek másokat. (Nyájimmunitás????)
    bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12916-015-0382-8

    VálaszTörlés